Post by ceslafilesza on Feb 10, 2022 18:33:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Star Chef 2: Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Star Chef 2: Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy zvyšujú body ▞▞▞
▞▞▞ Star Chef 2: Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
naozaj oceňujem všetku tvrdú prácu, ktorá bola vynaložená na vytvorenie tejto hry. Mám pocit, že by bolo možné poskytnúť viac odmien, ktoré by pomohli hráčovi vylepšiť sa na konci každej úrovne.
Je to dobrá hra, ale uprednostňujem pôvodnú hru. Nepáči sa mi na nej, že môžete variť iba 1 jedlo naraz
veľmi dobrá hra, zábavná, prebúdza fantáziu na otvorenie vlastnej reštaurácie, s dobrými nápadmi improvizuje, je veľmi zábavné s rôznymi kuchármi, zdobením, čašníkmi atď. Milujem to, vrelo odporúčam.
Drahé kuchynské spotrebiče
Hra je dobrá a veľmi návyková, ale musím sa spýtať na 2 hlavné veci. Q1. Ktorá časť vývojového tímu si myslela, že je zábavné nastaviť také smiešne časy varenia? Takmer 3 za latte, myslím to vážne. Q2. Ceny za stanice trochu chápem, ale ceny na zemi sú neuveriteľné. Teraz platím 63 000 za pozemok, ktorý sa veľkosťou nelíši od prvého kusu, prečo nemať pevnú cenu 20 000 alebo aspoň systém bankových pôžičiek
Star Chef 2: Restaurant Game Simulácie wjc
Hrám hviezdneho kuchára 2 už dlho a takmer som vymazal všetky úrovne. Mám len niekoľko návrhov, ktoré môže táto aplikácia naznačovať, že čistenie úrovní môže byť trochu jednoduchšie.
Táto hra ma naozaj nebavila. Nezaujal ma a vyžadoval príliš veľa taos na vykonanie jednej jednoduchej operácie.
Stále mi hovorí, že mám aktualizovať, ale nedovolí mi to
Na môj problém ste odpovedali veľmi rýchlo a pomohli mi. Stále mám 15 stolov s objednávkami, ktoré však nemôžem splniť.
Veľmi pekná hra, ale doba varenia je príliš dlhá
Je to naozaj dobrá hra, ale za jedno alebo dve jedlá sú peniaze oveľa menšie
Urobili masívne prepracovanie všetkého. Mám pocit, že ceny sú oveľa rozumnejšie a časy varenia sú lepšie. Teraz je to definitívna 5-hviezdičková hra. Na postup nemusíte míňať skutočné peniaze a byť v tíme je skutočne zábavné. Súťaže sú skvelé, možno som len súťaživý lol. Skvelá práca vývojárov pri aktualizácii a zlepšovaní hry.
Hra je dobrá. Dúfam, že platba sa obnoví každých 30 dní namiesto 4 týždňov (28 dní), ako bolo uvedené 1 mesiac.
Páči sa mi koncept tejto hry a páči sa mi, že sa jej nevyrovná 3, ale dal som len 4 hviezdičky, pretože pokrok je pomalý. Všetko je také drahé a zarábanie mincí chvíľu trvá, pretože väčšina vašich stolov chce objednávky zo staníc, ktoré ešte nemáte. Zo všetkých stolov, ktoré mám, môžem obslúžiť len 4 a keď pridám nové stoly, chcú aj jedlo zo staníc, ktoré nemám. Ak by veci boli lacnejšie alebo stoly chceli jedlo, ktoré by ste mohli skutočne podávať, dal by som mu 5 hviezdičiek
Je to návykové, ale zároveň pomalé v napredovaní v hre.. rozhodne zábava
Hra sa zasekla pri načítavaní na jeden týždeň. Stále sa zasekol pri načítavaní. Neviem, čo sa stalo s hrou. Celú cestu som sa snažil dostať do hry, ale nepodarilo sa mi to a hnevalo ma to😡.
Hra sa mi páči, ale neviem, čo sa s ňou v poslednej dobe deje. nenačíta sa za posledné 4 dni. Jediná vec, ktorej nie som fanúšikom Je také ťažké napredovať, všetko je také drahé, že si musíte kupovať nové vybavenie, vaše peniaze sa nikdy nepridajú, aby ste mali nejaké peniaze. Takže nikdy nebudete mať šancu prerobiť svoju reštauráciu, možno budete musieť ušetriť, čo musíte, aby ste si kúpili nové vybavenie, inak sa nikdy nikam nedostanete
Zarábanie mincí na nákup nového vybavenia trvá príliš dlho.
Ďakujem, skontroloval som to a je to opravené. Oceňujem vašu rýchlu reakciu. Mám svoj mesačný prémiový balík. Môžem začať znova hrať 😊👍
Bolo to dobré. Ale každých 5 minút ukazuje, že nie je internet a zastaví sa vždy, keď sa ukáže
Milujem hru, ale je to tak veľa, aby ste si niečo kúpili alebo rozšírili
Nehrateľné – zamrzne na obrazovke Daily Quest, ktorá sa objaví hneď po načítaní aplikácie. V aplikácii je iba podpora a nie je možné ju dosiahnuť z dôvodu problému so zamrznutím.
Milujem túto hru, jediná vec, ktorú by som navrhol, je, že by mal existovať spôsob, ako predávať veci v obchode, ktorý sa nepredáva. Tie sú už v obchode.
Super oddychovka...
Bolo by lepšie, keby znížili ceny strojov, pretože sú príliš drahé
S každou úrovňou máte skutočne pocit, že sa niekam posúvate. Vývojári urobili v Star Chef 2 veľmi dobrý pocit
Cat Runner: Decorate Home ایفای نقش okdr
Star Chef 2: Restaurant Game Simulacijske igre tmim
Veľmi sa mi páčila jeho funkcia kuchárskeho obchodu, kde môžete svoje pripravené jedlá predávať iným kuchárom za vami zvolené ceny. Práve som predal 2 moje jedlá. Je to naozaj zábavné
Deje sa toho príliš veľa. A varenie jedla trvá večnosť. Môj ADD to nezvláda. Dejú sa tu všetky druhy rôznych vecí, čo by podľa mňa malo odvádzať pozornosť od skutočnosti, že vám trvá tak dlho, kým obslúžite zákazníkov. Viem, že ide o to, aby ste zaplatili peniaze na urýchlenie procesu, ale hnevá ma, že nemôžem prevádzkovať reštauráciu.
Táto hra sa nedá aktualizovať ;(
práve som začal hrať hru a už ma vtiahla prezentácia hry. Návod je veľmi pútavý a poučný pre začínajúceho hráča.
Milujem hru už po stiahnutí. Po 2 hodinách hrania to začalo byť nudné. Varenie trvá príliš dlho. A košíky idú rýchlo. Koše zvládnem, ale časy varenia nie. Znížte ich a ohodnotil by som 5 hviezdičkami. Rýchlosťou, ktorú to vyžaduje, sa začnem nudiť a ľahko prestanem hrať
Predtým som zanechal skvelú recenziu pri prvom hraní tejto hry. Teraz o pár mesiacov neskôr to musím zmeniť. Ako už spomenuli iní, stoly objednávajú jedlá zo staníc, ktoré ešte nie sú k dispozícii. Momentálne mám len 2 tabuľky, s ktorými môžem pracovať. Najhoršie je, že som si práve kúpil mesačnú vec, kde si môžem najať Joea na viac ako 20 dní a mať extra miesta na jedlo. Ale načo mi to bude, ak nebudem mať stoly na obsluhu? Opravte to. Teraz som veľmi naštvaný.
Hviezdny šéfkuchár Part 2 sa rodí Táto hra nemá kuchyňu ako hviezdny šéfkuchár Potrebujete viac peňazí na nákup všetkých Spotrebičov je tu také drahé, že výstavba reštaurácie trvá príliš dlho Ak sa ma pýtate, páči sa mi prvá hviezda Šéfkuchár lepšie, pretože je to viac miesta na umiestnenie všetkých vašich spotrebičov
Milujem to.. Ale zarobiť peniaze je príliš ťažké.
Nemôžem sa pohnúť ďalej, pretože hra sa chce stiahnuť v okamihu, keď sa musím stretnúť s druhým šéfkuchárom, môžete, prosím, opravte problém, ďakujem
Relaxačné
Doteraz nemôžem otvoriť hru Feom morning. Môžete s tým niečo urobiť? Hra sa nedá otvoriť ani cez wifi a dáta. Ďakujem
Moja hra sa nenačítala, tak som ju vymazal, aby som ju znova načítal, stále sa nenačítava, prosím potrebujete pomoc!!!
Funkcie, ako je tá, ktorá vám umožňuje zostaviť zoznam receptov, ktoré sa majú uvariť, zatiaľ čo robíte svoju vec v skutočnom živote, sú takou praktickou funkciou... vrátite sa do hotového a pripraveného vybavovať objednávky (úsmev)
Nie je to férová hra 1. Nedostanete dostatok mincí 2. Musíte sa rozhodnúť medzi rozšírením alebo kúpou spotrebičov 3. Spotrebiče stoja príliš veľa Trvá to príliš dlho, kým sa rozšíria Je to naozaj nervy drásajúce IM OFF TOTO POTREBUJETE ABY SI V SKUTOČNOM ŽIVOTE LEPŠIE......
Všetky moje stoly sú zaplnené hosťami „vyrobte si nový recept“. Ešte nemám ani spotrebiče! Ako môžem zarobiť peniaze, ak títo hostia zaberajú stoly? Musí existovať spôsob, ako ich preskočiť alebo odstrániť.
Počas niekoľkých dní bolo hranie šéfkuchára veľmi dlhé a teraz to isté pri nákupe, dokonca aj odinštalovanie rovnaké výsledky, opravte to, prosím, thx
Príliš veľa vecí s návodom. Príliš málo peňazí na zaplatenie mnohých zariadení. Príliš veľa receptov s príliš malým úložiskom. Môžete uložiť iba 1-2 riad, kým sa vám minie miesto. Super POMALÝ. Príprava receptov trvá príliš dlho. Hrám len 2 časti a je to ťažké, pretože máte príliš veľa budov, do ktorých musíte ísť, aby ste niečo urobili. Trvá to príliš dlho pre rastliny s veľmi obmedzeným skladovaním a príliš malým počtom pozemkov. Neodporúčam.
Je to dobrá hra, ale máme toľko zákazníkov, ktorí si objednávajú niečo, čo nemáme, a je trochu ťažké ušetriť peniaze a dostať tie stravovacie zariadenia neskoro, ale predtým si to zákazníci objednávajú
V skutočnosti som to nikdy nehral, príliš veľa hodnotení s 1 hviezdičkou, nebudem s touto hrou strácať čas a ani vy, ak uvažujete o jej stiahnutí. nestojí to za to. Je potrebné odstrániť a prekódovať a jednoducho úplne prerobiť podľa všetkých 1-hviezdičkových recenzií. Nestojí to za stiahnutie s toľkými sťažnosťami. Ušetrite svoj čas a peniaze pri nákupe stiahnutím pôvodného hviezdneho šéfkuchára.
Táto hra je veľmi pútavá. Bol som závislý do 1 dňa. Teraz som dosiahol úroveň 20 a odomkol som šikovné predmety.