Post by ceslafilesza on Feb 10, 2022 18:36:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Max: кулінарні ігри ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Max: кулінарні ігри IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ більше монет хак ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Max: кулінарні ігри 2022 version ▞▞▞
Cooking Max: Jocuri de gătit Arcade juv
сумно, що я пройшов рівень 1-95, але коли я відкриваю рівень 96, я не можу відкрити😢😤, але я вже оновлюю, але все ще не можу відкрити рівень 96
Real Gangster Crime Action sxl
Cooking Max: Cooking Games આર્કેડ egmy
глюки усунули його
Cooking Max — погана гра в Play Store. Я ненавиджу цю гру, тому дуже погана програма
Кулінарна гра не грає поганого обслуговування.
Завантаження кожного рівня зайняло багато часу, і після 36 рівня все не вміщується на одному екрані.
Гра щоразу, коли повертаюся до гри, підказує мені, що робити
Гра не запускається після оновлення.
Cooking city — дуже унікальна гра. Гарна гра, але було б краще, якщо команда розробників більше попрацює над графікою. Але молодець, мені все ще подобається.
Для багатьох реклами
Я пропоную не завантажувати цю програму wrost, і це не дуже хороший додаток. Це так дратує, і це надто гірша програма назавжди.
Супер гра
Так поганий верест. Як і всі вони так гарно розповідають, але як сказати, що ця така красива, що люди розуміють, що я думаю, що опубліковані люди - це привиди 👻👻👻👻👻 також гроші людей 🐵🐵🐵🐒🐒 тощо........ .........
Дуже гарна гра😃
Cooking max - приготування їжі в ресторані приємна і дивовижна гра. Такі гарні та унікальні рівні в цій грі. Ця графіка така гарна і гарна. Рекомендую друзям завантажити цю дивовижну гру.
Це одне з найгірших додатків, які я коли-небудь використовував, тому що графіка дуже низька і не дуже гарна, мені не подобається програма
😀😀😀😀😀😀😀😚😚😚😚
Ще одне розчарування від цієї програми, вона дає дуже поганий досвід, це найгірший досвід з цієї програми
Дивовижна кулінарна гра з дивовижними функціями. Гра про приготування їжі в місті з дивовижним ігровим процесом. Оплачуйте послуги своїм клієнтам і насолоджуйтеся зароблянням грошей.
Після оновлення цих програм я думаю, що це може бути краще. Але я не можу завантажити гру. Якщо я видаляю його, я втрачаю свій прогрес!!!
Супер
Дуже гарна кулінарна гра, хлопці, повинні завантажити її та насолоджуватися її дивовижними матеріалами. Дуже легко грати та встановлювати. Дуже гарна гра з приготування їжі.
Я насолоджуюся грою, але будь ласка, покращте енергію, а я зазнав невдач і невдач
Приготування їжі та прийоми управління часом відрізняються в кожному новому ресторані з оновленнями. Кожне оновлення додає більше смачних кухонь і більше порад від клієнтів 😘. Прогуляйтеся по містах, щоб обслуговувати таких клієнтів, як Париж, Токіо, Нью-Йорк.
Це дуже погана гра. Так багато розчарувань!! Не вистачає костерм, щоб заощадити😡😡. Це найгірша гра, яка в мене є
Приготування ресторану божевільного шеф-кухаря - це гарна і цікава гра. Такі гарні та фантастичні рівні в цій грі. Ця графіка краща за інші. Мені дуже подобається ця гра.
Cooking city є одним із найгірших додатків у Play Store. Ця гра дуже погана і підроблена програма. Ніколи не встановлюйте цей тип підробленої програми
найгірша гра Втратив свій прогрес на 79 рівні, дуже сумно втрачений час....
Немає найкращої основної гри ругі калау сапе
Дивовижна кулінарна гра з дуже чудовими та крутими функціями та функціями. Чудова кулінарна їжа по відношенню до міської їжі. Так весело.
гра хороша..... але навіть ми виграємо гру, для якої вони не дають ключ, тому ми повинні грати в ту саму гру знову і знову, що так дратує.... крім цієї гри приємно
Я ненавиджу цю гру...... Коли ми досягаємо 10 рівня, її неможливо завершити, нам потрібно 190 монет, але клієнтів менше, і ми можемо заробити лише 160 🙄.. Я пропоную не завантажувати цю гру....
Дійсно гарна кулінарна гра. Дуже дивовижні характеристики. Ця гра сповнена і, звичайно, повна рецептів міської їжі. Дуже гарна гра спеціально для дівчат.
Будь ласка, не використовуйте цю програму, вона дуже небезпечна
Це, безумовно, чудова гра, в якій можна кинути виклик своїй швидкості, досягти нових рівнів і заробити, щоб оновити своє обладнання. я це люблю
Занадто глюк. Гра постійно зупиняється, змушуючи вас відмовитися від раунду та перезапуститися. Крім того, час реакції гри затримується.
Це приємно, але це зупинилося на рівні 36?!!
Це погана гра, яку я коли-небудь бачив до сьогодні, і вона викликала у мене більше напруги
насправді гра була гарна, але коли вона була на рівні 136, вона не хотіла працювати (вибачте за граматику)
коли я встановив цю гру, це було добре, але тепер вони хочуть зробити гру важкою, тому вони просто нічого не дають і не подають їжу клієнтам
Чудова кулінарна гра, хлопці, з такою веселою атмосферою. Дуже легко грати та встановлювати. Це дивовижна графіка та ігровий процес. Дуже дивовижна гра.
зірка працювала круто, я не можу зробити третє оновлене солодке блюдо
Привіт, моя гра застрягла, і щоб завантажити її назад, я втрачу весь свій прогрес... Допоможіть будь ласка.
Це весела гра. Але через деякий час рівні досягають точки, де неможливо пройти, я пробував один рівень годинами, потрібно заробити більше грошей. І це занадто дорого, щоб придбати автосервіс, додаткові гроші та відсутність пригорілої їжі. Але любити все інше.
зводити з розуму
Який жарт. Якщо ви купуєте дорогоцінні камені, вони забирають ваші гроші, а не дають вам дорогоцінні камені. На мої листи ніхто не відповів. Повна кон.
Краща кулінарна гра для дівчат. Дійсно хороший досвід гри в ресторані. Найкраща частина гри - ви пізнаєте найкращу їжу міста Це як кулінарна гарячка!
Я довго чекав, щоб зіграти новий епізод .... це все ще застряг, епізод 360 ... Я дуже злий, тому що я грав поки що ... але немає нових епізодів ... Я сподіваюся грати багато нових епізодів ...
Я видаляю гру, яка почала зависати на перших 2 рівнях. Я закінчив... Ця гра відстойна
Це дивовижна гра з рецептами міської кухні. Дуже легко грати і дуже приємно. Ця дивовижна гра особливо для дівчат.
Готування - це як гра. Тим, хто любить грати в цю гру, я пропоную їм спробувати цю програму. Я захоплююся приготуванням їжі. Коли я приєднуюсь до цієї програми, я відточую багато своїх навичок.