Post by ceslafilesza on Feb 10, 2022 18:45:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Modern Warplanes: PvP Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Modern Warplanes: PvP Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox qızıl aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Modern Warplanes: PvP Warfare 2022 version ▞▞▞
Bu oyun yaxşı görünür, lakin siz həqiqətən döyüşə girdiyiniz zaman sizdən qat-qat yüksək səviyyəli digər oyunçular var. Və üstəlik, hər dəfə raketlə vurulanda və aşağı olanda, yəqin ki, hədəfə düşəcəksən, üstəlik, mən oynayanda mən alçaqam və 400-500 metr aralıda raket olsa da, birtəhər ölürəm? Bu oyun vaxtınıza dəyməz.
Mən Yüksək Qrafikdən istifadə etdiyim zaman onun gecikməsi olur. Orta Qrafikdən istifadə etməklə yenə də geri qalır. Hətta Sürətli qrafikdən istifadə edə bilməz. Bəzi oyunçuların bu oyunu yaşaya bilməsi üçün daha pis qrafika edə bilərsinizmi? Bəzi insanlar qrafika ilə maraqlanmır, bacarıqlar haqqında bildikləri hər şeydir. Yüksək Qrafika realist qalır. Orta səviyyədə, tüstüsü olmayan Raket (Launch) kimi bəzi obyektləri azaltmaq istəyə bilərəm. Sürətli (Aşağı) Qrafikada onların hamısı azaldılacaq.
Bu oyunu həqiqətən bəyənmədiyim şey, hər oyunu oynadıqdan sonra reklamların o qədər zibil oyunu kimi görünməsidir
Oyun çox çökür. Silindi. Sən bütün zəhmətini itirirsən və mən 10-11-ci dəfədən sonra yoruldum. Sizi avtomatik hədəfə almağa çalışan ləngimiş idarəetmələr, lakin həmişə çarpaz işarə həmişə səhv düzülür. Əksər oyunçuların zirehləri o qədər yüksəkdir ki, onlar atəş etmədən və heç bir zərər görmədən güllələrinizi, raketlərinizi və təyyarənizi tələsdirirlər. Bahalı təkmilləşdirmələr.
Modern Warplanes: PvP Warfare Акционе ghg
Joystick mənim üçün çox həssasdır, qrafika daha yaxşı ola bilərdi
Əla
sən möhtəşəmsən. Təsadüfən onu sildim və yenidən yükləyəndə tərəqqimin eyni olduğunu gördüm. Çox gözəl təcrübə. Müraciət edə biləcəyiniz təklif: - 1) Rafale və Miraje 2000 kimi Dassault təyyarələrini əlavə edin. 2) AMRAAM kimi raketləri əlavə edin. 3) IAF, PAK və s. kimi yerli hava qüvvələri üçün oynaya biləcəyimiz bir rejim əlavə edin. 4) Vizual D-pedlərdən fərqli işləyən pulemyotlar əlavə edin.
Dostlarımızla oynaya biləcəyimiz bir xəritə əlavə edin
Hergun 5oyun kocururem hele yaxşisina rast gelmemisem...Goreyde bu nece olur.....
YXŞI Gəşəg
Əgər təyyarələr daha ucuz və ya daha asan alınsaydı, bu oyun daha zövqlü olardı, qızılı gümüşə çevirmək kimi sadə bir dəyişiklik (əksinə) mən (şəxsən) bundan zövq alacaqdım və əminəm ki, başqaları da edəcək. Raketlərim çox azdır, onları çətinliklə istifadə edirəm. Daha müxtəlif təyyarələr pilotsuz dronlar və daha ekzotik təyyarələr və ya artıq mövcud olan təyyarələr kimi gözəl olardı
Heyrət! Vay! Möhtəşəm oyun Hər kəsə tövsiyə edərdim ki, bu oyun tamamilə zəhmlidir, əgər siz partlayışı, dağıntıları, təyyarələri və s. sevirsinizsə, mütləq almalısınız. kimisə güllələmək üçün NÖVBƏTİ YENİLƏMƏDƏ BU KİMİ XÜSUSİYYƏTLƏRİ ƏLAVƏ EDİNİZ.
Bu oyun olduqca bərbaddır, həssaslıq yüksəkdir və tənzimlənə bilməz, yalnız dəyişdirilə bilən mümkün oyun parametrləri y oxunu tərsinə çevirmək və FPS göstərib-göstərməməkdir. Faktiki oyun darıxdırıcıdır, sadəcə bir düyməni basarsan və o, düşməni məhv edən bir mərmi püskürür və silahların dəqiqliyi yoxdur, sadəcə olaraq ümumi sprey n dua edir.
Modern Warplanes: PvP Warfare Akció morr
Salam, mən rəyimi dəyişirəm, mən 23-cü səviyyəli oyunçu idim, xm-21-i 99$-a almışdım, iki gün sonra hesabım lvl 0-a başladı və məndə yeni xm-21 yox idi. digər keçid alışları. Mən sizinlə e-poçt vasitəsilə əlaqə saxladım, amma hələ də heç kim mənə heç bir cavab vermədi. Yaxşı, qəbzimi təqdim etdim və GPA-mı əlavə etdim
Modern Warplanes: PvP Warfare कार्रवाई tlqk
Super oyun
Modern Warplanes: PvP Warfare Akció morr
Bu oyunun yaxşı qrafikası var və onu təkmilləşdirmək istəyirəm, xahiş edirəm, ok miss u
Hindi yüklüyürəm
Oyun qaydasındadır. Baxmayaraq ki, uyğunlaşdırma alqoritmi böyük təkmilləşdirmələrə ehtiyac duyur. 7-ci səviyyədən başlayaraq, oyun sizi öz səviyyənizdən xeyli yuxarı olan rəqiblərə qarşı qoymağa başlayacaq və səviyyəniz yüksəldikcə eksponent olaraq pisləşir. Təyyarələr vahid patch etiketləri kimi daha çox fərdiləşdirmə variantları ilə edə bilər. Daha çox təyyarə ilə də edə bilər. F100 Super Sabre, F4 Phantom II, Chengdu J-20, F105 Thunderchief. Leviathan Ace Combat 7-dəki Arsenal Quşuna bənzəyir.
Spider Game- Spider Superhero Időjárás difx
Mən oyunu bəyənirəm. Əyləncəlidir və idarə etmək asandır. Kaş ki, yavaş və ya sürətli seçim əvəzinə qaz tənzimləyicisi olsun. Və bəlkə də onu necə oxuyacağımı başa düşmürəm, ancaq ortalar və təyyarələr haqqında məlumat. Kaş ki, əslində sağlamlıq, sürət, zərər və s.
Mən bu oyunu çox bəyənirəm.... Bu oyunda fpp (birinci şəxs perspektivi) olsaydı, 5 ulduz verərdim.... təyyarənin kokpitindən baxa bilsək... bu heyrətamiz olardı. ....və idarəetmə üzərində işləyin plzz.....və əgər GDcompany bu reytinqə cavab verəcəksə, zəhmət olmasa bu oyuna fpp əlavə etmək mümkün olub-olmadığını söyləyin...bcuz olsa, çox həyəcanlanardim. başqa heç bir reaktiv uçan oyunun yaxşı qrafikası yoxdur....😎😎😎
danke für diese Spiele
Bu kimi
Oynamağa dəyər...
Əla oyun, bir neçə problem. Ölüm matçında hətta hədəfə alınmasanız belə, daim “raket” eşidirsiniz. Həmçinin raketlərin hansı istiqamətdən gəldiyini bilsəniz daha yaxşı olar ki, alovlarınızı nə vaxt buraxacağınızı biləsiniz. Raket xəbərdarlığı sistemi ilə əla yeniləmə, uşaqlar. Kokpit və ya qırıcı təyyarənin ön hissəsi kimi görünüşü dəyişdirmək variantı haqqında nə deyə bilərsiniz, bu f@$k kimi gözəl olardı!
(+) asan nəzarət (+) əla qrafika (+) vaxt öldürmək üçün yaxşıdır, lakin.... (-) oyunu qazanmaq üçün ödəyin və çox balanssızlıq (-) heç bir hekayə (-) və komanda döyüşü sistemi balans komanda deyil.
Bu səhərdən oyun işləmir. Hər dəfə oyunu açanda deyir ki, əlaqə problemi var. Mən onu yenidən quraşdırmağa çalışdım. Daxil olmaq üçün eyni Google oyun hesabından və Facebook hesabından istifadə etdim, lakin indi bütün irəliləyişlərim itirildi. İş saatları saniyələr içində getdi. Niyə daxil olmaq üçün eyni hesabdan istifadə etsəm belə, bütün irəliləyişləri itirdim?
Modern Warplanes: PvP Warfare कार्रवाई tlqk
Oyun gözəl görünür, lakin nəzarətləriniz zibildir. Giroskop idarəetmələrinə keçməyə çalışdım, lakin üzərinə klikləyə bilmədim. Həmçinin joystik nəzarətinin həssaslığını tənzimləmək üçün heç bir yol yoxdur. Buna görə də, idarəetmələr təlatümlüdür və mən planı idarə edərkən daima çox düzəliş etdiyimi görürəm.
Gözəl oyundur amma onu endirəndə yeniləmə yükləmək istəyirəm ona görə məyus oldum Çox gözəl və rəvan işləyən oyun
Yarım layiqli qrafika, onun reklamlarından başqa, qızıl üçün pul istəyən və oyun oynamağa gəldikdə, bəlkə də oradakı ən pis uçuş sim tipli oyunlardan biri. bununla narahat olma. əvəzinə döyüş qanadları alın. qaz tənzimləyicisi yoxdur, sizdə raket kilidi və pulemyotların avtomatik atəşi olub-olmadığını deyə bilməzsiniz!!!
Tamamilə heyrətamiz oyun, bu şah əsərə töhfə verən insanlar üçün əla iş. Təkmilləşdirmələrin çox baha olması istisna olmaqla, bu oyunda heç bir qüsur görmürəm, ona görə də bunu düzəltmək üçün vaxt ayırsanız, sizə 5 ulduz verə bilərik.
gorekde yuklensin:(
Salam, bu oyunu əylənmək üçün DÜZƏLİN! Bu oyun bir gün gecikmədən, bir oyunda olduğumuz zaman bir çox səhvlərə bağlanmadan! Düzəlt!!
Əla super
Qrafika 👌👌👌, ağır silahların (raketlərin) atılma tərzi fantastikdir və silahın atəşi də yaxşıdır ....