Post by ceslafilesza on Feb 10, 2022 18:48:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Halloween Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Halloween Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ tanrı rejimini aktivləşdirin ▞▞▞
▞▞▞ Halloween Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Halloween Cooking Games Arkade alwe
Halloween Cooking Games Arcade pto
İstəyirəm ki, əvvəlki vəziyyətə qayıtsın. Mən hətta olduğum səviyyəyə klikləyib onu oynaya bilmirəm, onu silmək üzrəyəm
bu oyunu çox sevirəm
Çoxlu reklamlara yol
salam menim adim iqradir ve men bu oyunu sevirem indi men sadece bu oyunu oynuyuram mende 30 oyunu var ancaq indi ancaq bu oyunu oynuyuram ama oyunda balaca problem var ama onu quraşdırmaq həqiqətən düzgündür
Sürətli olmaq lazımdır
Oynamaq üçün çox gözəl oyun
Bu oyun möhtəşəm idi! !!
Bütün oyunlarınızı sevin. mən qarmaqlıyam! Tamamlanmış və yeni qida yük maşınlarını gözləyən iki nəfər var. Belə gözəl oyunlar üçün təşəkkür edirik.
Ən yaxşı oyun, yeni çağırışlar+ yeni restoran+ yeni dünya və o, oflayndır.... bunun üçün sadəcə 5 ulduz 🌟 🌟🌟🌟🌟
Bu oyunu çox bəyəndim. Bişirmək və müştəriyə xidmət etmək çox maraqlıdır və zəhmli oyunlardan biri idi.
yeni yeniləməni gözləyirdim developers.yeni o deməkdir ki, 2020-ci ildə buraxılmış oyunlar.nope.nope.heç bir şey düzəltmək oyunlar səviyyələr arasında bağlanıb oyunu yenidən başlatmağa davam etməlidir.onu düzəldin. sadə oyun bağlanmağa davam edir.yox uninstalled.nope unstalled.əvvəl yaratdığım bütün oyunların tərtibatçıları əla idi, indi onların bütün oyunları pisdir.və onlar pula həris oldular.
Yeni başladım, amma yaxşı oyun
Eyeysfeuecgsurcs😎😎😵😵
Uzun müddətdir oynadığım ən yaxşı yemək oyunu! Heç vaxt lazımsız yerə çətinləşmir, siz əlavələr və ya daha çox pul qazanmaq üçün reklamlara baxa bilərsiniz, lakin sizi reklamlarla bombalamır! Bəzi reklamlara baxsanız, bu oyunu saatlarla və ya ürəyiniz tükənmədən sonsuzca oynaya bilərsiniz! Mən bu oyunu cəmi bir neçə gün oynamışam və 112-ci səviyyəyə yüksəlmişəm!
Əyləncəli əyləncə də mənə sakit olmağa kömək edir
Bu oyundan həqiqətən həzz alın! :-)
Halloween Cooking Games આર્કેડ lail
Real hiss edən çox əyləncəli bir oyun
df
Tamam yaxşıyam
Çox əyləncəli və əyləncəli oyun, onu sevirəm
Yeniləmə: səviyyələr çox təkrarlanır və çətin olanlar çox asandır.
Pis
Mast oyun ha😍😍😍😍😍😊😊😊😊😊😊
Yeməklər qaydasındadır, daha təfərrüatlı və dadlı görünsə, daha çox bəyənəcəyəm. Ümumiyyətlə, bu, Halloween mövzusudur 😋😍😍😍🦇 Mən Halloweni sevirəm.
əla
Rayman Adventures Nuotykių gzl
59 səviyyə keçmir. Yenidən cəhd edirəm.😠
Çox gözəl oyun amma daha çox şey əlavə edin
عالییییی bod👍🏻😜
Mən demək olar ki, "küftə" adlı səviyyəni tamamlamışdım, nəinki səviyyələrim getdi, həm də bu xüsusi oyun endirilməyəcək! Dünəndən belədir. Hər beş dəqiqədə bir oyunu yenidən yükləmək əvəzinə bir dəfə bütün ömrünüzü istifadə etməyim məni maraqlandırmır, bütün 50 üçün bir-iki saat gözləmək lazımdır. Sonra tort oyunu ilə bağlı problem var. Əlavələr balqabaq, göz bəbəkləri, pomidordur. Sifarişdə nə olduğunu deyə bilmirəm və məndə note 8 var ona görə də ekranım deyil. Çox sinir bozucu!
Oyunu bəyənmədim, gözəl amma təsir edici deyil
Mən ona 5 ulduz verərdim, amma oyundan çıxmaq üçün heç bir yol yoxdur. Çıxmaq üçün pəncərəmi bağlamalıyam. Çıxmağın başqa yolu olub-olmadığını mənə deyə bilərsinizmi? Digər müdrik mən həqiqətən bu oyun çox istəyirəm.
Çox yaxşı deyil 🤔
Digərlərindən daha sevimli fərqli yemək oyunu
Bu çox qlitches və oyun zamanı sərin deyil əyləncə oyun yalnız oyun həyata qaralmaq
Bu, həqiqətən yaxşı oyun proqramıdır
Bu oyunu yenilədiyiniz zaman o, oyunu hər dəfə oynadığınız zaman onu yeniləməyinizi bildirməlidir, ona görə də ona 5 deyil, 3 ulduz verdim.
Əla oyun. Qrafikanı sevirəm, anlayışı əldə etmək asandır. Kaş ki, daha çox yük maşını olsaydı, oynamağa davam etmək üçün silib yenidən yükləməli olmayaydım. Ümumilikdə əyləncəli və asılılıq yaradır.
Oyununuz gözəl oyundur amma deyir ki, mən 36-cı səviyyəni oynayıramsa, yeməkləri zibil qutusuna atmayın, mən atmıram və siz 2020-ni nə vaxt açacaqsınız, bu, bircə onu deyir ki, tezliklə gələcək, darıxıram.
Hər kəs üçün yaxşı oyun
Əsəbiləşdiyiniz və tətbiqi dayandırdığınız əksər oyunlar kimi qalib gəlmək qeyri-mümkün olmasa da, böyük əyləncəli oyun
Sıfır verə bilsəydim, verərdim. Oyunlarınız əyləncəli idi, lakin son yeniləmənizlə Pasxa mağazası işləmir. Hadi! Sadəcə onu qarışdırmaq niyyətindəsinizsə, yeniləməyin və ya bunu düzgün etmək üçün vaxt ayırmayın.
386-cı səviyyədə sarı tort problemi var. Siz bu səviyyəni keçə bilməzsiniz. Zəhmət olmasa düzəldin
Bu oyun olduqca yaxşıdır, çox asılılıq yaradır, ona görə də ona beş ulduz verməliyəm
Gözəl idi, amma müştərilər çox olur və çətin şeylər soruşurlar ki, bunu etmək bir az vaxt aparacaq, amma bunu bəyəndim, ona görə də cəmi 4 ulduz verdim.
zəhmət olmasa 10 səviyyəsini düzəldin, bu mənə oynamağa icazə verməyəcək Mən bütün yeməkləri təkmilləşdirmişəm, həmçinin edə biləcəyim başqa bir şey yoxdur. Mən hətta oyun başlayan kimi tərk etdikləri müştəriyə də xidmət edə bilmirəm
Yüklənməyəcək. Mən əlbəttə $ xərclədikdən sonra çökməyə davam edir.