Post by ceslafilesza on Feb 10, 2022 18:57:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ninja Tobu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ninja Tobu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje viac mincí ▞▞▞
▞▞▞ Ninja Tobu 2022 version ▞▞▞
Jediná hra, ktorá mi umožnila získať tisíc bodov za úspech v službe Google Play. Čaká sa na aktualizáciu
Po troche hrania môžem povedať, že ak chcete získať len jednu truhlicu s výstrojom, musíte hrať tak veľa. Za hranie nezískate veľa mincí, takže nie je naozaj zábavné hrať bez toho, aby ste z toho niečo dostali. Preto dávam len 3 hviezdičky.
Úprimne som miloval túto hru, keď som ju prvýkrát nainštaloval, a rád som ju hral. Kým som si nevšimol, že skok zachytí neviditeľné rohy na platformách, a ak by ste ho chytili pod ním, ak by ste nešli priamo do strán alebo dole (zlé), uviazli by ste, kým by ste nemali šťastie a nepremiestnili by ste tobu
Tak úžasná hra
tieto druhy hier otestujú vaše reflexy a sú kreatívne, áno
Ninja Tobu Aksiyon wlz
My Factory Tycoon: juego inactivo Simulación ksb
zábavná rýchla minulá hra a robíte partcore, ale hra môže byť ťažká, ale je to skvelá hra
Ja super
Aktualizuj hru pls
Dobre
Je to neporiadok, cieľ je hrozný a je to úplná tragédia
Je to zábavné, ale vždy, keď pristanem na strane bloku, zabije ma to, takže boxy na zásah nie sú skvelé
je to super hra. ale zasekol som sa na úrovni misie 12. nejaké tipy?
Inverzné ovládanie prosím Všetci ťahaj a pusti to hra používa, prečo robia veci inak, len aby otravovali ppl?
Dobré, ale keď hru dohráte, už toho veľa robiť nemôžete
126. miesto v kategórii Akčné. 5,0 • Hodnotenia: 3 ... Ninja Tobu. Hry. PEDAL UP! Hry. Drift Clash Online Racing. Hry. Pongfinity Duels. Hry.
Je mi ľúto, že to hovorím, ale problém stále pretrváva, ale ďakujem, že ste mi povedali, že ste aktualizovali hru
Prial by som si, aby boli ovládacie prvky také lepkavé. Keď si hore nohami
Nedá sa ani stiahnuť To je dôvod, prečo nemôžem dať o iny hviezd viac, nemôžem ani hrať, takže nie 4stor 3st
Nawet nie zainstalowałem ale ta gra jest gupia
Len naozaj nudné a opakujúce sa. Len nie môj štýl
Hra nefunguje
Skvelý zabijak času. Zdanlivo nekonečný obsah a veľa hodnoty pre opakovanie. Ponúkajú úhľadné skiny a pohybové efekty/doplnky a nesnažia sa za to podojiť vašu peňaženku. Určite stojí za stiahnutie a niekoľko stoviek hodín hrania!
Je to na hovno
Je zábavné presekávať si cestu hore! Je tiež skvelé, ako vás postavy a veci, ktoré si môžete kúpiť v obchode, skutočne motivujú pokračovať v hre
Napiču leveli a mal som mega rage
Ninja Tobu แอ็กชัน vme
Docela skvelá hra, prial by som si, aby existovala možnosť zmeniť smer potiahnutia prstom na skákanie.
Stiahnuť Archero APK 3.4.0 Android zadarmoy ...
Skvelá hra, aj keď má problém, že niekedy urobím niečo uvedené v úlohách a nepočíta sa to, opravte to
Grafika je celkom dobrá a celkovo je to dobrá hra
Dobré krátkodobo, ale vyžaduje si ďalšie inovácie. Vložte vizuálne tlačidlo na zastavenie času a môžete tiež umiestniť príbeh.
Výhody: ~Táto hra vás núti premýšľať o tom, čo robíte a kedy ~systém viacerých režimov: Úrovne Nekonečné questy ~Obrovská skupina postáv, pričom každá postava má svoj vlastný hlas ~efektná grafika a jednoduché ovládanie Mínusy: ~Naozaj nemám chuť táto hra má vo všeobecnosti nejaké nevýhody, má všetky veci potrebné pre jej typ Celkovo: Naozaj zábavná hra, aj keď niekedy môžete mať nervy, keď si nedáte pozor pri druhom skoku 😂 Hodnotenie: 5/5☆
zlý najhoršia hra akú som kedy hral
Naozaj zlá hra
Dobrá hra, ale všetok pokrok v hre zmizol. Nemám žiadne veci, opravte to
pokrok sa po preinštalovaní neuloží.
Páči sa mi to, ale prajem si, aby sa dalo urobiť viac. Ale netuším, čo by si dodal.
Ak by ste to mohli opraviť tam, kde som náhodou nestlačil obrovské tlačidlo pauzy v rohu, bolo by to skvelé, hra na jamky sa pokazí, keď ťaháte príliš rýchlo a potom hru pozastavíte a moju postavu strčíte o podlahu
Skvelý zabijak času
Rýchle tempo, riadené zručnosťami a dobre beží. Žiadne reklamy, pokiaľ nie sú želané. Jediné nevýhody pre mňa zahŕňali občas blokovanie pohľadu na prsty a uviaznutie postavy hráča v stene.
Žiadny návod. Nepriatelia sa neotáčajú dostatočne rýchlo, aby zabili skôr, ako vás dostanú hroty. Nereagujúce ovládacie prvky, mierite jedným smerom a dostanete sa nad alebo pod.
Táto hra je dobrá, ale dal by som jej 3 Ahoj vývojári! Len malý tip Ovládanie potiahnutia by malo byť obrátené, aby ste videli, kam idete, bez toho, aby vás blokoval palec. dobre? Ak pridáte túto funkciu, dal by som tomu 4 Dajte nám aspoň prepínacie tlačidlo v nastaveniach pre ostatných ľudí s mojím štýlom hry~
Veľmi zaujímavá hrateľnosť, jednoduchá, ale nikdy ľahká. Bolo by pekné mať obrátené ovládanie a možno aj rôzne herné režimy.
No stratil som všetko, keď som si vymenil mobil