Post by dinogocuro on Feb 19, 2022 12:17:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Siege Castles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Siege Castles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ злом необмежених ресурсів ▞▞▞
▞▞▞ Siege Castles 2022 version ▞▞▞
Дуже хороша стратегічна гра.
Siege Castles Strategiya qukb
Я прийшов з дуже низькими очікуваннями і був більш ніж вражений, фантастична гра з фізикою, це можна назвати платою за перемогу, але з 12 рівня я борюся з людьми з 6-10 рівнями, але не платя за перемогу. Знову чудова фізика і легкий в освоєнні дизайн замку - це чудово. Відчуваю, що рівень кваліфікації дуже високий, і я насолоджуюся кожним маленьким покращенням, яке я з’ясував, дякую.
НЕ платіть за перемогу. Мені дуже подобається, що вони не намагаються постійно змусити вас витрачати гроші або бомбардують вас рекламою. Раніше я грав у Hustle Castle, але просто втомився від постійного прохання витрачати гроші та тиску клану на участь у заходах. Це набагато веселіше і без тиску. Мені також подобається, що ви можете вивчати/використовувати базову фізику, щоб побудувати свій замок, щоб зробити його міцнішим. Ніби ця стратегія є важливою частиною цієї гри. Щоб досягти успіху, не потрібно присвячувати своє життя грі.
Забагато реклами, на жаль, я один із тих, хто вважає, що будь-яка забагато, я б хотів, щоб вона була необов’язковою для додаткових ресурсів після битви або бонусів для битви. Або як спосіб отримати додаткові предмети зі скринь замість використання кристалів гхе.
Siege Castles Стратегии mrd
Це крута гра, але дратує, коли ви вступаєте в бій з гравцем, який вищий за вас. Будь ласка, виправте свою систему пошуку партнерів.
Siege Castles Strategie mlet
Весела, бойова система чудова, але може бути швидшою
Гарного проходження
Весела гра, але хотілося б, щоб оновлення не зайняло багато часу, але це не так.
Розважатись. Було б добре, якби ви могли збільшити масштаб
Весело та захоплююче, дякую за подаровані винагороди... Хай живуть і процвітають....
Просто обманюйте стільки, як би добре ви не налаштували, навіть низькі рівні не пощастить вам. І змушує вас стріляти страшніше, чим більше перемог поспіль у вас
Досить весело, щоб почати, але останнім часом мене наштовхнули на ботів, що вдвічі мій рівень, що спалюють усі мої ресурси. Це псує задоволення і робить f2p ще менш життєздатним
STRIKERS 1945 2 classic Arkada gaq
Найгірша гра
Хороша гра
Справді гарна, цікава та весела гра. Єдине, що я хотів би мати, це можливість збільшення.
Весела проста маленька гра
Це було весело, поки у мене не закінчилися щоденні запаси. Тоді мені доведеться заплатити, щоб продовжувати грати протягом дня. Тому я видалив. я б не турбував. Якщо ви хочете пограти в щось подібне, завантажте redcon
Не така гра, як повільний екран завантаження. «Облога» — це просто коло, яке заповнюється і стріляє зі зброї. Весела «гра», якщо ви хочете втомити себе до смерті
ви можете зробити це, щоб ви могли скасувати завдання. Я стільки разів запускав завдання і забув додати більше працівників, і немає способу скасувати його
Шахрайство. Ваша власна зброя вражає ваші власні підрозділи без причини. З іншого боку, зброя ворогів працює за призначенням. Одиниці з’являються випадковим чином. Іноді вони починають нереститися, коли вже занадто пізно. Гра сповільнена
Весело, але хотілося б, щоб можна було зробити щось інше, ніж pvp, каже, що відсутні фрагменти карти для збору, але немає можливості отримати.
Топ гра затягує
Чудово
Siege Castles Stratēģiskās spēles rgei
Дуже звикає
Якщо ти б’єшся на ім’я «Boss Round», то це я 😂, привіт, Дев, ти можеш зробити систему чату… це трохи нудно, якщо я не можу зв’язатися з ніким у грі
Це дуже весело, але хотілося б, щоб вони сказали нам xp, що я отримую від скрині, а також сказали нам, коли у нас було достатньо, щоб відкрити скриню, а не просто відкривати її випадковим чином
Збій гри на bluestack
Тому я намагаюся грати, завантаження займає більше 3 хвилин, і після того, як він змусить мене ввійти в google play, він просто виходить з ладу, будь ласка, виправте це, не поспішайте.
Чудова робота і дуже мало помилок тут і там. Не знаю, чому немає режиму рукавиці
Це було чудово, поки я не потрапив до великого боса, оскільки це залежить від удачі, якщо у вас немає надзвичайно потужних веж, але тепер вони коштують дорожче, ніж раніше, тому я можу тримати лише три основні вежі проти надзвичайно потужного боса, не включаючи базовий метеорит, що руйнує. страйк
Це весела гра, хотілося б, щоб було більше активних справ, але все одно весело
Прикольна гра, варто спробувати!
Це дуже весело і було б на п’ять зірок, за винятком затримок і випадкових вимикань, які гра іноді робить здебільшого з об’єднанням елемента, але крім цього дуже весело робити це у вільний час.
Мені подобається гра, вона трохи повільна, але весела
Досить приємна гра з руйнуванням замку. Гарний крок над будь-якими іншими, які були б у цій категорії, коли ви будете битися від замку до замку. Це дає можливість проявити креативність і різноманітність у грі. Було б цікаво побачити гру ліги чи рейтингу з призовим фондом, а також доданими певними клановими чи соціальними елементами. Дуже міцна і приємна, якщо трохи базова гра.