Post by dinogocuro on Feb 19, 2022 12:26:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеатс глитцх алл ▞▞▞
▞▞▞ Food Truck Chef™ Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Food Truck Chef™ Cooking Games Казуални ptd
може бити мало лакше, и има проблема са надоградњом, где не ради надоградњу након што је платите, а новчићи такође нестају насумично или након гледања огласа...
Управо сам отворио игру за играње и потпуно су избрисали мој напредак, замолили су ме да почнем изнова, стварно сам волео ову игру, али не више. Веома сам разочаран 😞, откључао сам десетак локација за камионе са храном, али све је обрисано, сви моји драгуљи, све је нестало. Замолили су ме да почнем изнова као да сам управо преузео игру, стварно сам био заљубљен у ову игру, али претпостављам да морам да је избришем. Штета
Игрица је бас занимљива
Food Truck Chef™ Cooking Games ง่ายๆ opq
Дакле, потребни су вам драгуљи да ажурирате све у вашој кухињи, али не постоји начин да их зарадите осим гледањем видеа који вам дозвољавају да радите само свака 3 сата. Морате да купите све драгуље и не можете много да ажурирате без њих. Такође, игра је заиста заостала. Као и сваки пут када додирнем нешто да га повучем, једва да се залепи и морам да покушам да повучем 3 или 4 пута. То је огромно губљење времена на временским нивоима. Сигурно је изазовно, али супер досадно, јер да су ствари отишле само до онога коме сте желели да иде онда не бисте изгубили ниво.
Ова игра је моје задовољство. Купио сам игру да бих елиминисао огласе и нисам имао никаквих проблема да је покренем на свом Андроид таблету. Нажалост, након 18. камиона за храну "Тацо Стреет" изгледа да су престали да додају камионе са храном. Претпостављам да се ова игра више не ажурира и да је у суштини повучена.
Шта је одједном?? Ово је једна од мојих омиљених игара за кување, али у последње време се стално руши. Учитавање траје вечно и када једном притиснем стрелицу за репродукцију, враћа ме на почетни екран таблета.
Одлична је игра, али не верујте бесплатним драгуљима, они вас натерају да преузмете и извршите радње и она ће рећи 50 или 500 драгуља, али онда уместо 500 драгуља, као што пише, даје вам само 5 драгуља... само реците, ако јесте објавићу 500 драгуља јер награда не даје 5 драгуља, тера ме да деинсталирам одмах након што лажу о вашој награди. Постоји неколико апликација за које сам мислио да би могле бити корисне, али не волим да ме лажу.
Уживао сам у овој игри. Међутим, када стигнете даље, требају вам драгуљи за надоградњу или не можете напредовати па сам почео и завршио понуду за 135. Требало је 2 дана и никад је нисам добио. Када сам контактирао подршку, рекли су да сам већ добио. Послао сам снимак свог стања драгуља који је 0 и знам да могу да погледају и виде билансе. Тако да ће наставити да кошта новац јер они не испуне свој крај уговора о бесплатним драгуљима. Лоше корисничко искуство.
Заиста волим ову игру. Проблем је у томе што се чини да се све моје надоградње мојих уређаја никада не ажурирају. Чувам драгуље и зарађујем новчиће за то, а када ништа не радим, вршим надоградњу. Мој шпорет би требало да буде на нивоу 2, као и са мојим пултом, али се никада не надограђује, али немате проблема да узмете моје новчиће или драгуље. Поправите ово. Заглавио сам и не могу даље без мојих надоградњи.
Здраво тим, да ли постоји грешка или проблем са сервером на вашем крају који узрокује овај проблем грешке сервера данас за све. Ујутро је радио добро, али је од поднева почело да даје грешку. Данас сам видео много сличних коментара. Почео сам да је играм недавно и до сада ми се свиђао. Дајем му 2 звездице за моје искуство до сада. Захтевајте да одговоримо на ово и обавестите нас до када ће то бити поправљено. Деинсталират ћу апликацију након 24 сата у случају да не добијем никакав одговор.
Било је забавно неколико дана, али онда сам дошао до тачке у којој нисам могао да стигнем даље или чак да добијем 3 звездице на одређеним нивоима без трошења драгуља. А добијање драгуља путем огласа, аутобуса за забаву или напредовања је толико споро да сте приморани да трошите новац да бисте чак и напредовали. Убио сам забаву.
Ако се заглавите, апликација се не отвара брзо, потребно је неко време. Након гледања видео записа не добија се драгуљ. Нека улица се можда неће отворити, потребно је много времена да се отвори улица. Јадно
Игра је била тако добра на првом нивоу, али када сте купили следеће место, постало је смешно. Даје вам време на сваком нивоу и толико је брз да нисам могао да докрајчим све купце што вам оставља једну звездицу. Машинама/шпорету је потребно предуго да се кувају чак и ако сте надоградили. Увек сам завршавао са једном звездицом јер је пећ предуго трајала, а време је истекло и купци су отишли. Деинсталирање одмах. Било је забавно док је трајало.
Њихово ново ажурирање краде драгуље које зарадите. Сада морате да сачекате када купите ствари са драгуљима или гледате више огласа, а затим апликација узима ваше драгуље сваки пут када се пријавите у свет хране. Апсолутно глупо. Такође вас тера да платите за предмете када их купите драгуљима и поново када прикупите своје предмете. Све што ова апликација ради је да вас натера да потрошите новац на више драгуља само да бисте их украли.
сама игра је лепа. чак би му дао 5 звездица да није било једног великог проблема. сваки пут када отворим и пустим апликацију, а затим закључам телефон само на кратко, мој телефон се изненада искључи и морам да га поново покренем. и то не само нормалан дуги притисак на дугме за напајање, већ сва дугмад одједном. Волео бих да могу да наставим да играм игру, али стално рестартовање ми иде на живце.
ова игра је толико зависна, али у новој верзији постоји проблем са партијским аутобусом. увек се враћај не на време без дијаманта и већ узми мој новац 😥😥😥
ЕДИТ: Промењена оцена јер је мој проблем решен. Искрено, помало сам импресиониран што нисам добио аутоматизовано „Извините што вам се није допала игра! Попуните ову анкету!“ одговор, И заправо сам добио назад своје драгуље. тхнк тхнк и стварно ми се свиђа игра (осим ЈАСНОГ притиска за микротрансакције. али хеј, бесплатна мобилна игра.)
MOD-MASTER for Minecraft PE Mga Tool foyn
није лоша
Временски нивои изгледају управљиви, али осетљивост на додир није на месту, веома иритира.
Зашто се враћам у љубичасти аутобус, добијате само 2 драгуља, свиђа ми се ово, али ја сам у љубичастом аутобусу већ више од месец дана, не могу да играм игру, поправите!
Одлична игра, победио сам све улице.. ствар је понекад када даш муштерији храну, не дозвољава им да је прихвате осим ако је не ставите на њу као комадић слагалице
Пречесто се руши. Такође сам преузео последња 4 нивоа, али не видим ништа на њима. Ниједна графика не ради у последњих неколико улица. Улице на којима имам овај проблем су улица са мехурићима, улица са рибом и помфритом, улица братвурст и улица тапас.
Престао сам да играм ову игру неко време, а онда сам се вратио на њу да дам поштенији преглед. Иако су нека места забавна попут оног за пицу, то су места која су потпуно немогућа због мале графике или лошег избора боја. Пада ми на памет онај сладолед. Једва можете да видите преливе на паметном телефону, а ружичаста и љубичаста су превише близу. Уживаћете у првих неколико нивоа, али не очекујте много после тога.
Food Truck Chef™ Cooking Games Įprastos temos twv
Искључен сам из игре. Још увек могу да добијем своје драгуље, али не могу да играм ниједан ниво. Стално ми говоре да решавају проблем, али за сада нема резултата
Лепа је игра, али долази максимални додаци па не могу да је играм је дисстагинг и ако не ажурирамо ову игру значи да не можемо да играмо и за један ниво треба да ажурирамо инцредиенце и брод.
Функција Даили Куест стално говори „Ускоро“ Да ли је ова функција доступна или не? Напомене изнад имплицирају да је доступан. Више не добијате следећи проблем: Наставите да добијате поруку о грешци „Кувар камиона са храном треба да учита ресурсе да би наставио“. Управо сам почео да добијам ову поруку о грешци и не могу да уђем у апликацију. Заиста фрустрирајуће. Волео сам ову игру пре него што се ово догодило. Послао имејл подршци.
Волите ову игру! би.дали 5 звездица ако бисте могли да зарадите драгуље на практичнији начин. ЕДИТ: контроле након ажурирања заостају. Покушао сам да играм посебне нивое роштиља и не могу ништа да померим на нижем нивоу. Због тога сам два пута изгубио и одустао сам. Супер иритантно. Цинтеоли су раније били савршени.
Утакмица је јуче ишла одлично. Сада не могу ни да га учитам јер га, наравно, играм на другом уређају, а знам да га имам само преузето на свом телефону. Заиста досадно јер сам уживао у игри.
Имам ову игру годинама. Раније сам му дао добру рецензију, али осећам да је са сваким ажурирањем све горе. Ако надоградите предмет, морате да сачекате око 30 минута да бисте могли да га користите или платите додатне драгуље. Драгуљи нестају. Бити приморан да га ажурирате да бисте могли да играте. Сталне рекламе такође кад год играте. Искуство није тако пријатно као тада. Кад год отворите игру, рекламе за новчиће и драгуље су по целом екрану. Време је да обришете и кренете даље.
Зар нам не можете давати бесплатне драгуље сваки дан? То је тако досадно! Потребно је ажурирање! Болесно 🤧
Волим ову игру...не могу да престанем да играм...да ли ће ускоро бити нови камион за храну
Много волим ову игру, али један проблем је што узима толико новца и драгуља сада имам мање новца осим што је игра савршена
Уживам у томе, али зашто морате да користите драгуље да бисте надоградили ствари? Можете све да унапредите, а да не прођете ниво. Такође, ако завршите свих 40 нивоа са свим златним звездама, не добијате ништа за то. Драгуље треба користити за откључавање нових области и посебних уређаја. Такође, У би требало да буде у могућности да додирне завршни производ и иде до особе, а не да га помера. Како то не функционише увек.
Лепа игра није лоша није добра, у реду је па сам дао 3 звездице
Заиста ми се свиђа та игра. Брине ме што немам довољно простора за складиштење на свом мобилном телефону. Не могу ни да је надоградим, нити да играм јер када покренем игру она је закључана на страници „Преузми надоградњу“ коју не могу да прескочим. Дакле, оно што можете да урадите је: да додате дугме „прескочи“ на ту страницу за учитавање како би људи и даље могли да играју игру онако како јесте ако то желе. Хвала вам
Заиста волим ову игру, супер је забавна, али толико заостаје да је немогуће добити 3 звездице на вишим нивоима, и веома је фрустрирајуће. Надам се да ће доћи до ажурирања које ово може да поправи и даћу апликацији 5 звездица
Савршено👌
Уживам у овој игри све док се не деси карневалски фестивал. Потрошио сам ваааааи више драгуља од онога што заправо намеравам да добијем и то је само фрустрирајуће. Дајте нам лакше начине да БЕСПЛАТНО зарадимо драгуље и престаните да нас терате да трошимо много драгуља на надоградње. Уф
Игра је кул, али осећам да програмери покушавају да исцеде сваки пени из сваког играча. Толике надоградње у игри коштају тоне драгуља и не постоји једноставан начин да зарадите драгуље осим ако не платите прави новац. Поврх тога, понуде драгуља су прескупе. Не препоручујем да играте осим ако не планирате да платите прави новац да бисте уживали! Понуде драгуља које имају са преузимањем других апликација не раде. Деинсталирао сам и пронашао више других рецензија (4 звездице и мање) које наводе исте проблеме са овим
Ажурирање: Драго ми је што видим како развој заправо гледа наше коментаре. Игра има много различитих опција за храну која је забавна. Молимо вас да смислите други начин да "превучете" да бисте послужили храну. Контроле у игри су фрустрирајуће. То је „кликни и превуци“, што понекад одлаже акцију или одговор у игри. Да није било контрола, било би 5 звездица
Ово је сјајна игра. Недавно сам је поново инсталирао и приметио како је све скупо постало само да би се померило навише и како и следећи нивои које имате имају драгуље. Надао сам се да ћу наставити 😔 али једноставно не могу. Било би лепо зарадити драгуље и боље напредовати на друге нивое. Не трошите превише новца на драгуље који би вам издржали само неколико предмета. Жао ми је, али ја ћу деинсталирати игру 😶 Вратићу се касније.
Инсталирана игра и неће се отворити или играти
Апсолутно мрзим нове промене. Билборди су тако ометајући и досадни. А сада морамо гледати рекламе или плаћати драгуље или чекати надоградњу састојака!? Похлепан, похлепан! Карма ће те ухватити.