Post by dinogocuro on Feb 19, 2022 12:29:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Frostrune ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Frostrune IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک استقامت نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ The Frostrune 2022 version ▞▞▞
طناب را نمی توان قطع کرد و چاقو ناپدید می شود. موسیقی و گرافیک زیبا
واقعا بازی خوبیه، بسیار جذاب و سرگرم کننده. چه خوب است که نقشه ای در دسترس باشد که مکان ها ظاهر می شوند تا پیمایش به مکان ها آسان تر شود. با این حال، من نمی توانم از مرحله اسب درخشان عبور کنم زیرا نمی توانم اسب را در دید بیننده انتخاب کنم و بنابراین نمی توانم حرز را دریافت کنم و به نقطه بعدی بروم. اگر می توان این را بررسی کرد لطفا؟ با این حال، در کل، بازی باورنکردنی است
من نمی فهمم چرا زانوهای بازی به موقعیت مکانی من دسترسی دارند به فایل های رسانه ای من یا عکس های من اگر چنین هنری غنی در داخل آن وجود دارد چرا چیزی از من نیاز دارد که وقتی دسترسی به آن را رد می کنم گیر می کند، فکر می کنم شرم مردم خواهد شد احتمالاً بازی را دوست دارم و خودم را به این دلیل نبودم، بنابراین آن را حذف نصب کردم
طرفدار بازی های نقطه و کلیک نیستم اما این یکی واقعاً مرا مجذوب خود کرد. خط داستانی به اندازه هنر زیبا است، در واقع منحصر به فرد، جذاب و بسیار جذاب است. کمی کوتاه به نظر می رسد، اما احتمالاً به این دلیل است که من حاضر بودم چندین ساعت دیگر از آن را بازی کنم. کار خوب Snow Cannon.
من قبلا این بازی رو بازی کردم و باید بگم کاملا ازش راضی و راضی بودم... انگار دارم کامپیوتر بازی میکنم... کار خوبه👍 اینجور بازی های بیشتری میخوای🤩🤩🤩🤩🤩پس حتما 5 تا ⭐ از سمت من است آفرین به سازنده ✌
من واقعا نمی توانم به بازی امتیاز بدهم زیرا باز نمی شود. آیا برای بازی باید همه مجوزها را بدهید؟ بازی نصب می شود و نماد باز می آید و فقط در آنجا یخ می زند.
حالم خوب بود و سپس اجازه نمی دهد از دیوار یخ زده جلو بروم. من خیلی عصبانی هستم چون داشت خوب می شد. من در حال حذف نصب هستم و این بازی را به هیچ کس توصیه نمی کنم.
Moto X3M Bike Race Game Lenktynės tocn
من گیر کرده بودم، درک کلمات در آموزش آنقدر سخت است که 2 ساعت را تلف کردم.
من کاملا بازی را دوست داشتم، نه یک بازی فکری کوچک، با نکاتی که به راحتی قابل حل هستند، گرافیک نیز خوب است. به معنای واقعی کلمه آن را در عرض چند ساعت تمام کردم، در واقع یک تجربه خوب. آن را دوست داشتم دنبال بیشتر بگردم. یک نوع فرار با یک خط داستانی عالی می تواند عشق های بیشتری داشته باشد اگر شرح مفصلی از همان اتفاقی که پس از فرستادن دیو به جهنم رخ داد وجود داشته باشد. آرزو میتوانست کمی بیشتر شبیه به زندگی دوباره داشته باشد یا نه.
The Frostrune. اشتراکگذاری ۰ نظر ۰ نظر گزارش تخلف. بیشتر. بیشتر. لایکها گزارش تخلف. ۰ لایک. مایکت منتشر شده در تاریخ ۱۳۹۸/۰۷/۲۴.
دانلود بازی The Frostrune برای اندروید Archives | گرندروید
بازی در عرض 5 دقیقه پس از پخش در گوشی من خراب می شود. لطفا درستش کنید
احتمالا بهترین بازی ماجراجویی رایگان تا کنون. جهان بسیار غوطه ور است، با گرافیک و صداگذاری که باورنکردنی است.
من عاشق بازی های زیبایی از این دست هستم و حاضرم برای آن هزینه کنم یا تبلیغاتی را تماشا کنم. من برای امتحان کردن این بازی به دلیل همه نظرات مثبت هیجان زده بودم. اما به نظر می رسد هیچ کس اهمیتی نمی دهد که بازی فقط در صورتی قابل بازی است که اجازه دهید به عکس ها، پوشه ها و مکان شما برود! در غیر این صورت آن را نمی خواهد liad! به عبارت دیگر: این بازی هیچ افزودنی ندارد زیرا داده های شما را از تلفن جمع آوری می کند و احتمالاً آن را بیشتر می فروشد. آیا واقعاً میخواهید دادهها، عکسها و مکانهای خود را به افراد غریبه بدهید...؟ به محض اینکه متوجه شدم آن را حذف نصب کردم.
اطلاعات کافی برای انجام بازی نیست
همانطور که دیگران اشاره کردند، دسترسی کامل به مکان و فایل های شما را می خواهد. اگر بگویید نه، بازی حتی شروع نمی شود. درست نیست. حداقل یه توضیحی بدید که چرا نیاز به دسترسی به لوکیشن دارید؟؟؟
وای.. لال شدم. اول از همه، من نمی توانم باور کنم یک بازی با این کیفیت رایگان است. طرح فوق العاده بود میزان جزئیات و دقت تاریخی شگفت انگیز است. هنر نفس گیر است بدون شک موسیقی متن یکی از بهترین موسیقی هایی است که تا به حال شنیده ام. من همیشه اساطیر نورس را جالب می دانستم. این بازی من را بسیار کنجکاوتر کرد. انصافاً هیچ ستایشی نمی تواند حق این شاهکار را داشته باشد. متشکرم.
آن را به یک صفحه نمایش سیاه و سفید با یک رون خاکستری محو شده راه اندازی می شود. خودشه. بدون بازی، بدون برنامه. فقط یخ زده و چیزی جز این نیست.
بازی پر زرق و برق. به اصرار آن برای دسترسی به فایل ها و عکس ها اعتماد نکنید. بازی بعد از اینکه منو قفل کرد حذف شد.
من کاملا عاشق این بازی هستم. با این حال، هنگ می کند و خودکار خاموش می شود. هنگامی که آن را مجدداً از گزینه ادامه راهاندازی میکنم، وقتی جدید را شروع میکنم، خاموش میشود. من الان در مرحله نصب مجدد این بازی هستم. من امیدوارم که این کار می کند. اگر بمیرد من برمی گردم تا به برنامه امتیاز بیشتری بدهم. عاشق داستان و روشی که می توانید با آن ارتباط برقرار کنید.
بازی کاملا زیبا و جالب است اما همچنان روی گوشی من خراب می شود. لطفا این را اصلاح کنید!
نیاز مبرم به یک نقشه برای ناوبری.
به طور مداوم از شما خواسته می شود به عکس ها و رسانه های موجود در دستگاه من دسترسی داشته باشد. نپذیرفتم، قفل شد. بنابراین، بله: این تجربه من بود. حذف نصب شد.
چرا درخواست دسترسی به فایل های عکس/فیلم و موقعیت مکانی من را دارد؟
بدون مجوزهای مجنون اجرا نمی شود. «سیاست حفظ حریم خصوصی» توسعه دهنده Google Play یک پیوند مرده است. خیلی شیطون
باور نکردنی! گرافیک عالی، موسیقی، داستان... نه خیلی سخت، اما نه آسان. نکات عالی بود چند بار نیاز به استفاده از آنها داشتم و دوست داشتم که عمدتاً به شما نمی گویند دقیقاً چه کاری انجام دهید، فقط در جهت درست اشاره کردند. من فقط تعداد انگشت شماری از بازی های زیرنویس انگلیسی را بازی کرده ام، اما این اولین بازی بود که گرامر انگلیسی در آن مشخص بود. بسیار لذت بخش. ارزش عالی منتظر بازی های بیشتری از این شرکت باشید.
اوه، چه خسته کننده است. گیمپلی روی قسمتی از یک عکس به سبک آبرنگی ثابت کلیک میکند تا شما را با یک فلوت پان که با شادی در پسزمینه مینوازد، به اقدام بعدی ببرد! حذف فوری!
من این بازی را از ابتدا تا انتها دوست داشتم! میخواهم به توسعهدهندگان بگویم که چقدر از این نوع بازیها قدردانی میکنم، زیرا برای ما که به دنبال آنها هستیم، پیدا کردن آنها بسیار سخت است! گرافیک، داستان و موسیقی همگی عالی ساخته شده بودند. من احساس بدی نداشتم که مجبور شدم از چند نکته استفاده کنم زیرا آنها هم خوب بودند و فقط به شما فشار آوردند. بنابراین، برای کسانی که بازیهای ماجراجویی پازلی را دوست دارند، این یکی را از دست ندهید!
The Frostrune 冒險 siay
من همین الان این بازی رو دانلود کردم و بازش کردم. از من پرسید که آیا به بازی اجازه می دهم به موقعیت مکانی دستگاه و رسانه (تصاویر) من از تلفن من دسترسی داشته باشد. من آنها را تکذیب میکنم و بازی از صفحه Rune جلو نمیرود. آیا کسی می تواند به من توضیح دهد که چرا بازی ها این روزها این دسترسی ها را درخواست می کنند؟
خوب است اما از LA ville و LA ville 2 خوب نیست
The Frostrune Piedzīvojumu spēles vmzw
داستان دوست داشتنی، موسیقی متن فوق العاده، گرافیکی که بسیار تمیز به نظر می رسد. تصاویر فراخوانی شده با شما همراه است. دشواری درست است - انتظار یک بازی آسان را نداشته باشید، بلکه یک بازی بصری و واقع بینانه است که چالشی سرگرم کننده را پیشنهاد می کند. دوست دارم زمانی دوباره آن را بازی کنم و به همه طرفداران این ژانر و تم توصیه می کنم آن را امتحان کنند. این همه چیزی است که وعده می دهد و بیشتر ^_^
به طرز دردناکی کند و خسته کننده است. هیچ نوع نقشه ای برای استفاده وجود ندارد. نمی توان از دیالوگ گذشت. من برای چنین بازی هایی صبر زیادی دارم، اما برای این یکی کافی نیست.
بهترین بازیهای ماجراجویی برای گوشیهای هوشمند در سال ۲۰۲۱ - YJC
The Frostrune Adventure kqdh
اتمسفر عالی، داستان سرگرم کننده، اما هر 30 ثانیه یکبار خراب می شود و عملا غیر قابل پخش است.
دوست داشتم اما همیشه باعث مشکلات بارگیری می شد. چندین بار با زبان تصادفی انتخاب شده است.
خوب است اما بسته شدن تصادفی هر چند صفحه را متوقف نمی کند.
The Frostrune بازی در سبک ماجرایی است که توسط استودیو Snow Cannon Games برای ویندوز انتشار یافته است. این بازی با الهام از افسانه وایکینگ ها
اتلاف وقت و منطق... 5 دقیقه وقت بگذارید و حوصله سر برید
The Frostrune Petualangan wav
همانطور که دیگران توضیح داده اند، بازی پس از انکار رسانه و مکان من شروع نمی شود. جواب منفی.
دانلود The Frostrune 1.3 Android Apk + OBBnir ...