Post by dinogocuro on Feb 19, 2022 12:53:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flippy Knife ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flippy Knife IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک بسیاری از primogems ▞▞▞
▞▞▞ Flippy Knife 2022 version ▞▞▞
بازی خیلی باحالیه
این بازی بسیار جذاب و به خصوص سرگرم کننده است، اما تنها چیزی که بازی باید تغییر دهد این است که ممکن است به جای اینکه شما برای آن هزینه کنید، باید تبلیغات را حذف کنید. اما باز هم حتی اگر در آن خیلی خوب نباشید. مهم نیست چقدر خوب یا بد باشید، یک بازی عالی خواهد بود. یک بازی عالی است
من ویژگی حذف تبلیغات را خریدم. کار نکرد و به من بازپرداخت نشد.
من هرگز بازیای را ندیدهام که راههای بیشتری به درخواستهای تبلیغاتی منجر شود. با این حال، من تا حدودی اینجا هستم، چیزی در مورد نحوه تحویل آنها فقط من را قلقلک می دهد، و پاداش های تماشای بسیار قوی هستند. اما تبلیغات اجباری؟ علاوه بر همه اینها؟ من بیرونم. اگر برای شما مشکلی نیست، به آن فکر کنید. اگر تبلیغات اجباری از بین بروند، مطمئناً برمی گردم.
تبلیغات مسخره دو سال بعد و حتی بدتر هم شدند، و توسعه دهندگان آنقدر حریص هستند که از شما می خواهند برای خلاص شدن از شر تبلیغات مشترک شوید.
این بازی سرگرم کننده است، اما بیشتر اوقات شما فقط تبلیغات را تماشا می کنید، حتی اگر به یکی نه بگویید. اگر میخواهید واقعاً یک بازی انجام دهید، بازی دیگری را برای دانلود انتخاب کنید.
زمانی که برای اولین بار آمد آن را دانلود کرد. همه حالت ها رایگان بود. Albiet در آن زمان به همان اندازه حالت وجود نداشت. اما در همان زمان، هر 3 شکست تجاری وجود نداشت. نگاه کن من میفهمم. شما بچه ها با اضافه کردن پول در می آورید، اما شما مجبور نیستید آنها را در گلوی ما بیاندازید، می توانید فقط هزینه بازی را یک دلار کنید. بعلاوه، اگر بازی شما خوب بود، مردم اهمیتی نمیدهند که پول بپردازند. اما از آنجایی که نمیبینید، احساس میکنید که برای خرید "Premium" خود نیاز به فشار دادن دارید. سایه دار
من حتی نمی توانم بدون دیدن یک تبلیغ، یک دوجین تلنگر دریافت کنم.
من خیلی وقت است که این بازی را بازی نکرده بودم، چیزهای جدید زیادی وجود دارد، اما هنوز هم بازی بسیار خوبی است، به نظر می رسد که توسعه دهندگان در واقع یک سری کار روی آن گذاشته اند.من بازی را توصیه می کنم و برای سرگرمی در مواقع خسته کننده 5 ستاره می دهم.
عاللللی بود
وااااااااای عاااااااالی
این بازی تبلیغات زیادی دارد و چرخاندن چاقوها بسیار سخت است. من می دانم که اساساً چرخاندن بطری است بنابراین بسیار دشوار است، اما حتی من می توانم بطری را به راحتی برگردانم
عالییییییییییییییییییییییییییییییییی خوبببببببه
خیلی بازی خوبی حتمن نصیبش کنید
خیلی عالی
کسشره
تبلیغات بسیار زیادی دریافت می کنم، شما باید آنها را داشته باشید، اما هر بار که روی چیزی کلیک می کنم، یک تبلیغ ظاهر می شود که باعث اختلال در تلفن من می شود.
یکی از بهترین هاست
من برای هیچ تبلیغاتی پولی پرداخت کردم و اکنون هر چند دقیقه یک بار برای عضویت ممتاز آنها پاپ آپ دریافت می کنم. شامل هیچ تبلیغاتی نمی شود. من حتی برای چه چیزی پرداختم.
این بازی عالی است حتی عالی هم بهترین است
حدود 15 دقیقه سرگرم کننده باشید. من فقط پیش بینی پذیری بیشتر را به شانس ترجیح می دهم.
عالیی
زمانی که برای اولین بار منتشر شد برای پخش آن استفاده می شد. تمیز و سرگرم کننده بود. اکنون درهم، درهم و برهم و پر از تبلیغات است.
من این بازی رو دوست ندارم 😒 من عاشق این بازی هستم🤩🤩🤩🤩🤩🤩
سرگرم کننده و وای فای رایگان
خراهر کوس این دیگه چیه
🖕🖕🖕
Zombie Evolution: Idle Game Ajanviete ybx
من واقعا عاشق بازی هستم. حجم خوبی از تبلیغات و من نظرات دیگر را خواندم و آنها واقعاً از بازی خوششان نمی آید ..... چی؟!؟! من نمی دانم چرا آنها نمی دانند. یک بازی عالی است Ps، من آن را مانند 3 دقیقه پیش نصب کردم، بله.
اگر تبلیغات زیاد نبود، بازی خوبی می شد. بازی به خودی خود عالی است، اما شاید تبلیغات را کاهش دهید تا هر 3 تلنگر یا کمتر ظاهر نشود
جالبه ولی از یه جا به بعد آدم حوصلش سر میره
قبلا بازی خوبی بود الان پر از تبلیغات است. اکنون برای باز کردن قفل چاقوها باید تبلیغات را تماشا کنید. سیستم پیشرفتی وجود دارد که به شما امکان می دهد در صورت داشتن چاقوهای کافی، حالت های مختلف را بازی کنید. برای بدست آوردن چاقو باید تبلیغات بازی کنید.
من شخصا این بازی را دوست دارم اما در واقع می خواستم به شما بگویم که در اولین دیوار در حالت آرکید، یک نقاشی با یک triforce (فقط به دنبال triforce بروید و به تصاویر بروید تا ببینید چیست) روی آن وجود دارد. چیز مهمی نیست اما من فقط می خواستم به آن اشاره کنم. همچنین، همانطور که در ابتدا گفتم، من واقعاً این بازی را دوست دارم. شاید این واقعیت باشد که من فقط چاقو را دوست دارم، اما، بله. من آن را برای افرادی که عاشق چاقو هستند توصیه می کنم. من آن را ⭐⭐⭐⭐ می دهم
این یک قاتل زمان است، اما تبلیغات بیش از حد است، ناگفته نماند که این یک کشش بزرگ است و می گویند اینها فیزیک واقعی بر اساس پرتاب چاقو هستند. آنها واقعا نیستند. من شخصا چاقو و تبر پرتاب می کنم و از انواع مختلف فیزیک این بازی به دور از واقعیت است.
این بازی بسیار خوبی بود تا به روز رسانی جدید شما مجبور نبودید مراحل مختلف را باز کنید و حالت vs عالی بود اکنون نمی توانم آن را بازی کنم
خیلی خوبه ولی تبلیغات خیلی کمه
هر بار که صفحه را لمس می کنید، راه های زیادی وجود دارد که می توانید آن را اضافه کنید.
علاوه بر تعداد زیاد اضافه، بسیار خوب بود.
این یک بازی سرگرم کننده به نظر می رسد، اما شما نمی توانید به هیچ وجه پیشرفت کنید هر زمان که به پیشرفت واقعی نزدیک می شوید، یک تبلیغ 3 بار با شکست مواجه می شوید و می خواهید آن را دریافت کنید. در 30 ثانیه تبلیغی نداشته ام یک تبلیغ دیگر داشته باشید. تقریباً غیرقابل پخش است و هر 3 دقیقه یا خیلی خوب با آن کنار بیاید اما هر 30 ثانیه عیسی
من واقعاً از این واقعیت خوشم نمیآید که در اولین بارگذاری بازی، توسعهدهندگان سعی میکنند شما را وادار کنند که مشترک نسخه پریمیوم بازی شوید تا تبلیغات را حذف کنید بدون اینکه حتی آن را امتحان کنید. به علاوه این یک اشتراک است و نه یک بار هزینه برای حذف تبلیغات. من این بازی را روی گوشی قدیمی خود داشتم و راهی عالی برای از بین بردن زمان بود. اکنون آنها فقط سعی می کنند قبل از اینکه بتوانید آن را امتحان کنید، مشترک شوید.
بازی سرگرم کننده، اعتیاد آور و منحصر به فرد. جمع آوری کیسه های مورد نیاز برای باز کردن قفل چاقوها آسان است. من توانستم در مدت زمان کوتاهی بازی The Avian Crux مورد علاقه شخصی خود را بدست بیاورم. من این بازی را به هر کسی پیشنهاد می کنم ☺️👍
بسیار مناسب هر چند ارزش تبلیغات را ندارد. چالش برانگیز است. برای اینکه منصف باشیم. فقط وقتش رو ندارم
بازی سرگرم کننده بود اما در اواسط بازی تبلیغات شروع به ظاهر شدن کردند. درایو من برای پخش آن تمام شد
بازی نسبتاً خوب انجام شده است، اما خدای من آنها از شما می خواهند که زمان بیشتری را صرف تماشای تبلیغات کنید و سپس بازی را انجام دهید، مانند این است که برای پرتاب های بیشتر یک ویدیو تماشا کنید و من می گویم نه، و باز هم مجبورم می کند ویدیو را تماشا کنم. من قصد ندارم برنامه ای روی تلفنم داشته باشم که کاملاً برعکس آنچه من به آن می گویم عمل کند
خیلی بازی خوبیه هیتباکسها به نوعی شکستهاند، و اگرچه ممکن است مهارت من باشد، اما احساس میکنم حالت مبارزه تقلب شده است.
گیم پلی بازی فوق العاده سرگرم کننده است اما متأسفانه مملو از افزودنی هایی است که هر نوع ریتمی را که ممکن است بسازید به شدت مختل می کند. علاوه بر این، آنها جسارت درخواست 3 دلار در هفته برای توقف تبلیغات را دارند. نمی توانم از این که این یک بازی خوب تا چه حد هدر می رود، کاملاً ناامید شده ام. من نیاز به پول درآوردن را درک می کنم، اما قطعا این راه درستی برای انجام آن نیست.
اینتر خودتی چه فسایی که بهت ندادم این جارو نزاشتن برافش فس فس تواینجا برای نضر تو بزرگ مسقررس برات اما برای بچه 16سال ازش خوششون میاد.
بازی خوب است و مفهوم کلی سرگرم کننده است، با این حال میزان تبلیغات کاملاً ناخوشایند است. تقریباً هر دقیقه مجبور می شوید یک 30 ثانیه تماشا کنید.